"Наша школа - школа сучасних знань!" / "Unsere Schule - die Schule des modernen Wissens!" / "Our school - the school of modern knowledge!" / "Nasza szkoła - to szkoła nowoczesnej wiedzy!"

 
Розділи сайту
Новини
Сучасні заклади освіти-2017

        16 березня 2017 року відбулася Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

     Наш заклад презентував досвід роботи «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота». Даний проект виборов Срібну медаль. Директор закладу Іванець О.М. та заступник директора з навчально-виховної роботи Пруц О.В. поділилися напрацюваннями закладу з колегами під час прес-конференції.

 



  
  

      Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
       Учасники: вищі навчальні заклади та наукові установи; закордонні навчальні заклади, міжнародні освітні агенції, представництва; загальноосвітні, дошкільні та позашкільні заклади освіти, обласні та міські управління (департаменти) освіти; професійно-технічні навчальні заклади та науково-методичні центри професійно-технічної освіти; виробники та постачальники засобів навчання, проектів, програм і рішень для галузі освіти, фонди, асоціації, видавництва, освітні портали.
Виставку супроводжує змістовна тематична програма, яка включає конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю директорів і провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади і управління, практичних працівників галузі освіти, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних представництв, батьків, учнів, студентів і широкої громадськості.


Додано:
2017-03-19 19:19:10