"Наша школа - школа сучасних знань!" / "Unsere Schule - die Schule des modernen Wissens!" / "Our school - the school of modern knowledge!" / "Nasza szkoła - to szkoła nowoczesnej wiedzy!"

 
Розділи сайту
Новини
День знань 2020
Дорогі школярі! Шановні батьки, колеги!
Я щиро вітаю всіх із Днем знань! 1 вересня - це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.
Дорогі діти! В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання - це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнена, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!
Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам'яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки під назвою «Життя».
Шановні колеги! Саме ви допомагаєте школярам осягати науки, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність - неодмінні умови успішного навчання. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Здоров'я вам! 
Зі святом вас усіх - із Днем знань. З початком нового навчального року!
Директорка закладу Ольга Іванець
  
  
  
  
  
  
  
  
 

Додано:
2020-09-01 14:05:07