"Наша школа - школа сучасних знань!" / "Unsere Schule - die Schule des modernen Wissens!" / "Our school - the school of modern knowledge!" / "Nasza szkoła - to szkoła nowoczesnej wiedzy!"

 
Розділи сайту
Новини
П'ятий день перебування у пришкільному таборі «Планета мрій» (09.06.2023 р.)
  Міжнародний день домашніх тварин співпав з п'ятим днем перебування у таборі «Планета мрій» (09.06.2023 р.), тому учні доєднались до акції та скинули фото своїх тварин для створення колажів «Знайомтесь! Наші домашні улюбленці». Традиційно день розпочався із ранкової зарядки, після чого загони вирушили у водну мандрівку р. Південний Буг на катерах. По обіді учасники табірної зміни займались згідно графіка гурткових робіт. Та взяли участь у конкурсі «Дизайнерська кулька», де продемонстрували свої творчі вміння та у конкурсі «Довга коса - дівоча краса», де продемонстрували свої перукарські вміння.
 У конкурсі «Дизайнерська кулька» 1 загін «Веселка» нагороджений сертифікатом за перемогу в номінації «Найпозитивніший дизайн», 2 загін «Живчики» нагороджений сертифікатом за перемогу в номінації «Реалістичний дизайн», 3 загін «Драйв» нагороджений сертифікатом за перемогу в номінації «Веселий дизайн», 4 загін «Невгамовні» нагороджений сертифікатом за перемогу в номінації «Найоригінальніший дизайн», 5 загін «Лідер» нагороджений сертифікатом за перемогу в номінації «Патріотичний дизайн», 6 загін «Бемс» нагороджений сертифікатом за перемогу в номінації «Еколого-натуралістичний дизайн», також кожен загін отримав солодкий подарунок.
 
 
 
 
 
 
 

Додано:
2023-06-13 20:24:02