"Наша школа - школа сучасних знань!" / "Unsere Schule - die Schule des modernen Wissens!" / "Our school - the school of modern knowledge!" / "Nasza szkoła - to szkoła nowoczesnej wiedzy!"

 
Розділи сайту
Новини
День працівника освіти та ювілей закладу
Сьогодні ми відзначили день працівника освіти та 35-річчя нашої рідної школи. Були проведені виховні години на тему "Я люблю 31 школу", а також вітання від учнівського самоврядування для усього шкільного колективу.
Вчитель - благородна професія, адже саме вчителі виховують і приводять у дорослий світ людей, які ще вчора були малюками. Так нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Спасибі Вам за Ваш благородний труд, який ви виконуєте сумлінно і з любов'ю вже багато років поспіль. Нехай світло, яке Ви вкладаєте в серця своїх учнів, запалює зірки і яскраво освітлює Ваш життєвий шлях, а Ваша доброта повертається Вам сторицею і матеріалізується у вигляді успіхів і благополуччя.
Бажаємо терпіння, життєвих сил, здоров'я, натхнення вам день за днем, гармонії та творчості. Нехай ваше дозвілля буде не тільки перевіркою зошитів та написанням методик, але й особистим, насиченим життям. Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша подяка!
 
  

Додано:
2020-10-05 00:42:52