"Наша школа - школа сучасних знань!" / "Unsere Schule - die Schule des modernen Wissens!" / "Our school - the school of modern knowledge!" / "Nasza szkoła - to szkoła nowoczesnej wiedzy!"

 
Розділи сайту
Новини
Тиждень безпеки дорожнього руху
   З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення ними необхідності вироблення навиків дотримання правил поведінки на дорозі у КЗ «Вінницькому ліцеї №31» з 15.05 по 19.05 був проведений тиждень безпеки дорожнього руху під час якого відбулись тематичні заходи:
  - національний урок «Безпечна дорога додому»;
 - конкурс малюнків на асфальті для учнів 5-х класів «Безпечна дорога додому» в дворі ліцею, у якому учні проявили свою творчість,креативність та знання правил дорожнього руху. У результаті 1-ше місце здобули команди 5-Б, 5-В, 5-Г класів; 2-ге місце - команди  5-А, 5-Д, 5-Ж класів; 3-тє місце здобула команда 5-Є класу.
 - флешмоб-руханка «Молодь за безпеку дорожнього руху» для учнів 6-х класів;
  - створення відео «Безпечний рух - твій вірний рух» , у якому учні ліцею показали, чому так важливо дотримуватись правил дорожнього руху.
    Бережіть своє життя та здоров'я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше життя та здоров'я - це наша відповідальність!
 
 
 
 
 
 

Додано:
2023-05-25 14:14:13