"Наша школа - школа сучасних знань!" / "Unsere Schule - die Schule des modernen Wissens!" / "Our school - the school of modern knowledge!" / "Nasza szkoła - to szkoła nowoczesnej wiedzy!"

 
Розділи сайту
Новини
Сьомий день перебування у пришкільному таборі «Планета мрій» (13.06.2023 р.)
   Сьомий день перебування у пришкільному таборі «Планета мрій» (13.06.2023 р.) - ДЕНЬ ДЖИНСІВ. Сьогодні учні стали ближчими до зірок і безмежний Всесвіт відкрив для них свої таємниці у Вінницькому планетарії. Після цікавої та пізнавальної поїздки діти займались загоновими справами, брали участь у тренінгах та у гуртковій роботі відповідно до графіка. Сьогодні ДЕНЬ ДЖИНСІВ, тому учасники та організатори пришкільного табору повинні були дотриматись джинсового дрес-коду, з чим усі загони на відмінно справились, але найбільше джинсових елементів було у 2 загоні.
   Також у цей день були нагороджені усі учасниці конкурсу «Довга коса-дівоча краса». З давніх-давен вважалося, що дівоча коса є символом дiвочої честi, працьовитості, охайності, одна з найголовніших ознак дівочої краси. Вона служила для накопичення життєвої сили. Дякуємо усім учасницям конкурсу за оригінальний стиль та прояв своїх дизайнерських здібностей.
 
 
 
 
 
 

Додано:
2023-06-14 14:17:10