"Наша школа - школа сучасних знань!" / "Unsere Schule - die Schule des modernen Wissens!" / "Our school - the school of modern knowledge!" / "Nasza szkoła - to szkoła nowoczesnej wiedzy!"

 
Розділи сайту
Новини
Четвертий день перебування у пришкільному таборі «Планета мрій» (08.06.2023 р.)
  Четвертий день перебування у пришкільному таборі «Планета мрій» (08.06.2023 р.) традиційно розпочався із ранкової зарядки. Після чого на дітей чекала освітньо-розважальна програма «Поринь у світ віртуальної реальності», та Олімпійський старт від СК «Вінницькі вовки» під гаслом «Рух - це здорово» та під гаслом Олімпійського дня «Україна в колі друзів - рухаємось разом до Перемоги та Миру». Протягом дня учні займались загоновими справами, брали участь у тренінгу «Пізнай себе», метою якого є формування здібностей та бажання усвідомлювати себе як особистість; становлення своєї позитивної особистісної сутності; розвиток умінь і навичок самопізнання, самоаналізу і самовдосконалення.
  Також цього ж дня для учнів був організований квест «З Україною в серці», який складався із 9 станцій. У квесті найшвидшими та найспритнішими виявились учні з 3 загону, які пройшли всі станції, склали пазл, отримали карту скарбів та застосовуючи свої знання з географії знайшли головний приз та стали переможцями!
 
 
 
 
 
 

Додано:
2023-06-13 20:02:04